5-HTP


Értékelés:


14000 Ft

 

 • 90 db 5-HTP kapszula
 • 1,5 havi adag
 • Kapszulánként 100 mg 5-hidroxi-triptofán
 • Mesterséges adalékanyagoktól mentes
 • Hatékonyan növeli a szerotonin szintet
 • Segíti a normál alvást
 • Segít az egészséges hangulat fenntartásában
 • Enyhíti a szorongásos és hangulati zavarokat
 • Prémium minőség Németországból
 • Tökéletes váasztás vegánok és gyermekek számára is
 • 6 hónapos pénzvisszafizetési garancia

 

JAVASOLT NAPI ADAG: 2 kapszula

Raktár állapot: Elfogyott


* A termék németországi raktárból kerül beszerzésre, így szállítási ideje 7-10 munkanap körül várható!

Leírás

5-HTP kapszula a Griffonia növényből

Afrikában a Griffonia növényt afrodiziákumnak tartják. Németországban elsősorban az úgynevezett 5-HTP iránt érdeklődnek, amely az afrikai fekete bab magjait olyan értékessé teszi. Az 5-HTP az 5-hidroxi-triptofán rövidítése – ez az aminosav részt vesz a szerotonin és a melatonin bioszintézisében. Az 5-HTP egy hangulat- és relaxációs hormon, a szerotonin előanyagaként számos folyamatban vesz részt az emberi szervezetben. A Vitaminbagoly® 5-HTP kapszulák 100 mg tiszta 5 HTP-t tartalmaznak, és Németországban készülnek szigorú gyártási körülmények között.

 

Mi az az 5-HTP | 5-Hidroxi-triptofán?

Az 5-HTP vagy 5-hidroxi-triptofán a szerotonin, a boldogsághormon előanyaga.

Az alacsony szerotoninszint depresszióhoz, szorongáshoz, alvászavarokhoz, súlygyarapodáshoz és egyéb egészségügyi problémákhoz köthető, éppen ezért a szervezet szerotonintermelésének fokozása számos előnnyel járhat.

A szervezet könnyen képes szerotonint előállítani az 5-HTP-ből. Az 5-HTP-t ezért olyan anyagnak tekintik, amely képes növelni a szerotoninszintet. A magas szerotoninszint jó hatással van a hangulatváltozásokra, a depresszióra és a szorongásra. A magas szerotoninszinttel kapcsolatban, a rendszeres fogyasztók gyakran beszámolnak a fogyás sikerességéről, a fokozott étvágy csökkenéséről, a jobb, minőségi alvásról, és a migrén megszűnéséről is.

Az 5-HTP-t a Griffonia növényből vonják ki, ezért természetes alapanyagokból készült készítmény.

 

Mi az 5-HTP kapszula funkciója/hatása?

Az 5-HTP kapszula közvetlenül befolyásolhatja a szerotoninszintet. Ez különböző hatással van az alvásritmusra és az éhségérzetre. Mivel a szervezet az 5-HTP kapszulákat először triptofánná alakítja át, sokan elgondolkodnak azon, hogy nem lenne-e hasznosabb a triptofán közvetlen szedése. Mivel azonban a szervezet csak kis mennyiségű közvetlenül beadott triptofánt képes feldolgozni, így az 5-HTP kapszula jobban alkalmas a szerotoninszint növelésére. Az 5-hidroxi-triptofán jól tolerálhatósága miatt, a legtöbb embernek pozitív tapasztalatai vannak a szedésével kapcsolatban.

 

Hogyan vehetek be triptofánt az élelmiszerekben?

Sok más hatóanyaggal ellentétben az 5-HTP vagy a triptofán egy formája nem szívódik fel a szokásos táplálékkal. Ezért van értelme 5-HTP készítményt szedni, hogy élvezhessük a szuperélelmiszer előnyeit. A Vitaminbagoly® 5-HTP kapszula mesterséges adalékanyagoktól mentes és Németországban készül szigorú körülmények között.

 

Vannak az 5-HTP-nek mellékhatásai?

Az 5-HTP növeli a szerotoninszintet. Hosszú időn keresztül szedve ez az éhségérzet csökkenéséhez vezethet. Ezért győződjél meg róla, hogy mindig elegendő kalóriát viszel be, ha hosszú ideig szeded a 5-HTP-t, hogy elkerüld a túlzott fogyást.

 

Mi van a termékben?

Vitaminbagoly® 5-HTP kapszuláink kizárólag kiváló minőségű Griffonia port tartalmaznak koncentrált 5-HTP-vel. Egyéb összetevőket nem tartalmaz. Az 5-HTP kapszula vegán, mesterséges adalékanyagoktól, valamint laktóztól, gluténtól és allergénektől mentes.

Fontos, hogy mint minden termékünk, így az 5-HTP kapszula sem tartalmaz térfogatnövelő szert (pl.: mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagot (pl.: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid) illetve a kapszulahéj is növényi cellulózhéj ami csak rizslisztet (NEM! hidroxipropil-metil-cellulózt!) tartalmaz.

 

Felbonthatom az 5-HTP kapszulát és bevehetem a port vízzel, gyümölcslével esetleg étkezés közben is?

Igen, ez minden kapszulás termékünk esetében gond nélkül lehetséges, és nem befolyásolja a termék hatékonyságát.

 

Hogyan működik a pénzvisszafizetési garancia?

Minden terméket a legnagyobb gondossággal fejlesztik, gyártják és szállítják. Ha azonban nem vagy elégedett, vagy nem tolerálja a szervezeted a terméket, hat hónapon belül visszaküldheted azt. Ezért nyugodtan megvásárolhatod a terméket. Ez a garancia önkéntes, és a visszatérítéshez fűződő törvényes jogoktól függetlenül működik.

 

 

  Felhívjuk a figyelmet, hogy az alábbi minőségről szóló információk csak a Vitaminbagoly® Termékekre vonatkoznak!

 

A Vitaminbagoly® Termékek minősége

 

Minden termék csak azt tartalmazza, ami a csomagoláson szerepel?
Általános szabály: minőség a mennyiség előtt. Minden termékhez kiváló minőségű természetes alapanyagokat használnak fel, amelyek bár drágábban kerülnek beszerzésre, de lényegesen jobbak a vásárlók számára, mint a hagyományos ipari alapanyagok.

A cél mindig is az, hogy mesterséges adalékanyagok nélküli étrend -kiegészítőket kerüljenek foralomba. Mindezt a gyártás során egy precíz gép teszi lehetővé, amellyel töltőanyagok és adalékanyagok nélkül lehet minden terméket előállítani. A termékeknél mindig a leghatékonyabb hatóanyag kerül felhasználásra. Például a B12 -vitaminhoz metil -kobalaminot, a magnéziumhoz pedig tiszta magnézium -citrátot használnak fel, az OPC kapszulák pedig 100% hatóanyag tartalmú OPC kivonatot tartalmaznak.

 

Hol gyártják a termékeket?
Minden termék kizárólag Németországban készül és ott kerül csomagolásra is.

 

Honnan származnak a termékekben felhasznált alapanyagok?
A termékhez feldolgozott alapanyagok Németországból származnak. Csak a trópusi országokban beszerezhető egzotikus termékek esetében más a származási ország. Így pl.: a Guarana az Amazonas régióból, a Spirulina Burmából és a Curcuma Dél -Ázsiából származik.

 

Hogyan biztosítják a termékek magas minőségét?
Minden terméket Németországban gyártanak és csomagolnak a DIN EN ISO / HACCP / FMV szabványok szerint. A magas minőség és a termék biztonsága érdekében a laboratóriumi ellenőrzéseket a nyersanyagtól a végtermékig végzik. Minden termékhez piacképességi tanúsítvány tartozik. A termék minden egyes tételét és minden alapanyagot egyedileg tesztelnek belsőleg és külsőleg. A gyártás során a minták minden gyártott tételhez archiválásra kerülnek, így bármikor nyomon követhető a gyártási folyamat.

 

Minden termék 100% -ban természetes?
Amikor csak lehetséges, mindig természetes összetevőt használnak amelyek egészségesebbek mint a szintetikus változat. Néhány egyedi esetben azonban szintetikus összetevők is felhasználásra kerülnek, ugyanis bizonyos esetekben azok jobban tolerálhatók.

 

 

 

Érvényben: 2022. február 01.-től.

 

Szállítási információk

Raktáron lévő termékek szállítási ideje 3-6 munkanap
Külső, Németországi raktáron lévő temékek szállítási ideje: 8-10 munkanap

Szállítási infó!

Megvásárolt termékek kiszállítását a FOXPOST végzi.
Választásod szerint FOXPOST automatába, vagy az általad megadott címre postázzuk a megvásárolt termékeket.

 

Érvényben: 2022. február 01. -től.

 

Figyelmeztetés!

A termék fogyasztása nem helyettesíti az egészséges, változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Az adagolási, tárolási és egyéb javaslatokat minden esetben be kell tartani. A termék gyermekek elől elzárva tartandó, még abban az esetben is, ha azt gyermekek is fogyaszthatják. A tárolás  fagytól és közvetlen napfénytől védett, száraz, maximum 25°C-os hőmérsékletű helyen történjen. A termék leírásban esetenként olvasható információk az egyes hatóanyagokról, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikációkon alapulnak. A termék leírásban olvasható tájékoztatás nem teljes körű, az semmiképpen nem helyettesíti az orvos vagy gyógyszerész szakmai tanácsát, javallatát. Egészségügyi panasz esetén, (különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny vagy), a termék fogyasztása előtt, elsőként egyeztess orvosoddal és kérd ki tanácsát. A termékleírásban bemutatott információk használatából, az előírások betartásának elmaradásából, valamint a nem megfelelő mértékű fogyasztásból eredő kellemetlenségekért vagy károkért nem vállalunk felelősséget.

Érvényben: 2022. február 01. -től.

 

 

« Vissza az előző oldalra
CSOMAGKÖVETÉS

Kövesd a már feladott csomagod útját. Az alábbi képre klikkelve a csomagkövetés oldalra jutsz, ahol írd be a csomagod azonosítóját.

 

TERMÉK KERESŐ

Keresel valamit?
Használd ezt a keresőt!

SZÁLLÍTÁS FOXPOST PONTRA

RÓLUNK


Nálunk olyan vitaminokat és ásványi anyagokat vásárolhatsz, amelyek teljesen mentesek a mesterséges adalékanyagoktól. A kínálatban megtalálhatók olyan szuperélelmiszerek is, mint az OPC, kurkuma, fitnesztermékek és a koffeines termékeink. Minden termék Németországban készül szigorú minőségi feltételek mellett, és teljesen mentes a nem kívánt mesterséges adalékanyagoktól.

EPER-VILÁG FACEBOOK  »

 

VÁSÁRLÁS


A vásárlás rendkívül egyszerű. A kiválasztott termék, termékek a kosárba kerülnek. Ha a válogatást befejezted, akkor a pénztár linkre lépve tudod véglegesíteni vásárlásod.

Figyelem! A regisztráció nem kötelező a vásárláshoz, de ha regisztrált vásárló leszel akkor különböző játékokban vehetsz részt, ahol terméket, vásárlási utalványt vagy kupont is nyerhetsz!

 

SZÁLLÍTÁS


Megvásárolt termékek kiszállítását a FOXPOST végzi.

Választásod szerint FOXPOST automatába, vagy az általad megadott címre postázzuk a megvásárolt termékeket.

Eper Világ | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Eper Világ WebShop

Mesterséges adalékanyagoktól mentes vitaminok | Tartósítószer mentes vitaminok | Cukormentes vitaminok | Vegán vitaminok | Növényi eredetű vitaminok

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Adatkezelési tájékoztató

2020 - 2024 © EPERVILÁG

0
  A KOSÁR TARTALMA
  A kosár jelenleg üres!Vásárlás megkezdése